Opinie o Olszewski Kancelaria:

 

 

Zamieszczone w ostatnim czasie oceny i opinie o firmie Olszewski Kancelaria:

The Best!!

5,0 rating
12 maja 2020

Profesjonalnie!

PUH Jacobson

Najlepszy adwokat od spraw trudnych!!!

5,0 rating
25 listopada 2019

Jakbym mógł to bym dał 10 gwiazdek, sprawa dośc skomplikowana do tego przedawniona, wpsółpracuje z kancelarią która potrafi z pozoru beznadziejnej sprawy zrobić sukces. Porada na kazym etapie i pełna kontrola tego co się dzieje oraz strategii.

Cd Rex sp. z o .o.

Trudne sprawy jednak sa do wygrania.

5,0 rating
15 września 2019

W 100% polecam Pana adwokata Pawła Olszewskiego. Sprawa na pozór beznadziejna okazała się całkiem prostą, oczywiście została rozstrzygnięta na moją korzyść. Pełny profesjonalizm, podczas całej rozprawy otrzymywałem od Pana Mecenasa rzetelne i realne informacje oraz porady co do postępowania, żadnego bicia piany oraz tworzenia fałszywych obrazów jak to niejednokrotnie bywa, żeby wyciagać kase od klienta. Pełne zaangażowanie i życiowe podejście z ludzkim zrozumieniem sytuacji. Nie wierzyłem ale faktycznie można powiedzieć, że Pan Olszewski jest specjalistą od ‚ mega ‚ trudnych praw. Polecam i dziękuję za pomoc.

Karol Warszawa

Cudotwórca

5,0 rating
8 sierpnia 2019

Trochę mnie to kosztowało nerwów i kasy, ale po tej męce prawie 3-y lata mój dłużnik wreszcie docapiony. Sprawa była w sumie w 4-ech windykacjach… inni tylko pobierali kasę, a nic nie zrobili. Mają jakiegoś komornika cyborga, po prostu zajechał z lawetą gdzie wcześniej ustalili jego nowy samochód i mimo wrzasków dłużnika i płaczów go zlicytował. Ten pa*** chciał go jeszcze z komisu ukraść… normalnie powieść można pisać. SZCZERZE POLECAM!

Fresh Tir sp.z o.o.

Najlepszy adwokat w Warszawie

5,0 rating
15 marca 2019

Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata do odzyskania należnosci zachęcam aby szukali pomocy w kancelarii mecenasa Pawła Olszewskiego z Warszawy. Jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego szanse iraz proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm a z drugiej ludzkie podejście.

Marek Walecki PPHU

Polecam

5,0 rating
23 października 2018

Bardzo dobra kancelaria adwokacka.

Bolesław

Dobry Wybór

5,0 rating
1 września 2018

Pan mecenas Olszewski prowadził moja sprawę rozwodową, całe szczescie ze na niego trafiłem, bez stresu i z sukcesem!!

Anonymous

Brawo

5,0 rating
15 sierpnia 2018

Sprawnie i skutecznie przeprowadzona sprawa, polecam.

Konrad

Bez zastrzezeń!!!

5,0 rating
15 lutego 2018

Pan Olszewski prowadził mi sprawę o rozwód a później sprawę o majątek mój i męża. Jestem bardzo zadowolona z jego usług, jest bardzo kompetentny i rzeczowy w takich sprawach. Śmiało polecam adwokata Pawła Olszewskiego.

Maria

Najlepszy adwokat

5,0 rating
15 stycznia 2018

Sprawe poprowadzona o rozdział majatku, nie wiem jak dziękować Panu mecenasowi Olszewskiemu.

Anonymous

Dzieki

5,0 rating
23 kwietnia 2017

Dziękuję całemu zespołowi Kancelarii za dobrą, merytoryczną współpracę. Współpraca konkretna, merytoryczna, terminowa, dobry kontakt, fachowa rozmowa, rzetelni pracownicy. Kontakt z pracownikami praktycznie o każdej porze (również telefoniczny). Ludzkie, życzliwe podejście i traktowanie swoich klientów, nie instrumentalne.

Anonymous

 

Ogólny wynik

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%